top of page
  • leon.boeye

Nieuws uit Heilige Familie en Sint Jozef

Bijgewerkt op: 3 dagen geleden

HEILIGE FAMILIE en SINT JOZEF


HEILIGE FAMILIE


FEMMA DON BOSCO

Onze fietstochten zijn weer van start gegaan. Hierna onze kalender:

13 juni naar Temse, afspraak om 13 uur aan Callebeekveer

4 juli naar Mechelen, afspraak om 10 uur aan het lokaal, Heiligstraat 6, 2620 Hemiksem

1 augustus naar Schoten, afspraak om 10 uur aan het lokaal, Heiligstraat 6, 2620 Hemiksem

12 september naar de Ster, afspraak om 13.00 uur aan Callebeekveer

10 oktober naar Deurne, afspraak om 13 uur aan het lokaal, Heiligstraat 6, 2620 Hemiksem

Voor meer info kan je steeds bellen naar Irma 0477 82 16 76


SINT JOZEF


FEMMA MORETUSBURG NODIGT UIT


- Fietsen : elke dinsdag- en donderdagvoormiddag van 9u30 tot 13u00 tot mei. Vanaf mei gaan we nog steeds fietsen op dinsdagvoormiddag vanaf 9.30 uur tot ongeveer 13.00 uur. Op donderdag fietsen we dan niet meer in de voormiddag, maar wel 's avonds vanaf 19.00 uur. Zo kunnen degenen die nog werken ook mee. Dat doen we tot half september. Vertrek telkens aan de O.L.Vrouwgeboortekerk in het centrum.


- Dames die graag willen deelnemen aan de lessen om gezond je conditie op te krikken en te “bewegen” zijn steeds welkom op maandagavond van 20 tot 21u30 in de sporthal van het St. Agnesinstituut, Kloosterstraat 72. Voor info : Vera Bal 03/830.05.48 of 0476/68.10.09.


- Noteer ook alvast onze volgende activiteit in jullie agenda : Ontmoetingsfeest op 21 juni 2023 om 19.00 uur in het Gildenhuis.MARIAVIERING AAN ‘T KAPELLEKE OP MORETUSBURG
Met 45 waren wij!

Rekening houdend met het feit dat het de eerste keer was dat we dit organiseerden op Moretusburg en met het ‘moeilijke weekend’ tussen twee vrije weekends in (Hemelvaart en Pinksteren), waren we maar wat blij met deze goede opkomst! Volgend jaar maken we nog ruimer reclame!!!!


Onze vroegere Pastoor Guido Tielemans (begeleid door Willy Gunst) was vanuit Woluwe naar Hoboken gekomen om de viering voor te gaan.

Eerst was er een stemmige powerpoint met Marialiederen in de kerk, daarna een eigentijdse rozenkransbezinning aan het kapelletje gevolgd door een eucharistieviering voorgegaan door Guido Tielemans.

Daarna trokken we naar de andere tuin van de pastorij waar de tafels en stoelen klaar stonden voor een tasje koffie of thee. Zuster Gerda had er lekkere cake en wafeltjes bij gebakken.


Het was een stemmig gebeuren! Zowel de viering als de ontmoeting achteraf. De foto’s getuigen dat het gebeuren goed was!. Trouwens… de zon was volop van de partij, wie had anders verwacht?


Dank aan alle helpers voor het klaarzetten en terug wegruimen en voor al het werk tussenin.


Francine Bollen

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page